Om Nordskogen barnehage

Fakta om barnehagen:  Aldersgruppe: 1-6 år 
Avdelinger: Nordlys 3-6 år og Solstråle 1-3 år, med til sammen ca. 24 plasser. 
Oppholdstid: Heldagsplasser  Åpningstid: 07.00 - 16.30 
Søknad: Søk eller endre barnehageplass - Sortland kommune 
Eier: Privat, foreldreeiet, samvirkeforetak


 


Barnehagens visjon er: -ditt NATURlige valg!
 
Barnehagen ligger skjermet fra vei og nær naturen. Vi er mye ute og utforsker områdene rundt oss med stor interesse. Vi har nær tilgang til fjæra, fjellet, skogen, akebakke og Selnesstien. Vi har laget oss to flotte lekeområder i skogen; Eventyrskogen med grillhytte og ulike tauleker i trærne og gapahuken med traktordekkhuske og klatrenett. Overkommelige turmål for de minste og mer utfordrende turer for de største gjør at alle får oppleve gleden av å gå på tur.
I tillegg til å gå på tur, boltrer vi oss mye på vårt store uteområde. I tillegg til sykkelsti, hytter, sjørøverskute og sandkasser har vi egen grønnsakhage med poteter og jordbær som vi høster til bruk i egen produksjon. Ei flott grillhytte til bruk i all slags vær har vi også stor glede av.
Barnehagen fikk nytt bygg i 2021. Da flyttet barn over i nytt bygg og ansatte fikk mer plass og bedre fasiliteter i det gamle bygget. Til frokost og lunsj serveres hjemmebakst og ungene får frukt hver dag. I tillegg lager vi varm mat med barna hver fredag.

Vi jobber med, og ut fra følgende mål: «Nordskogen skal ha et trygt og inkluderende miljø for alle barn og voksne. Miljøet skal speiles i omsorg, lek, danning og læring».

Ettersom vi har bare hele plasser finner barna de samme lekekompisene hver dag. Dette skaper et trygt og godt miljø som gjenspeiler seg i barna og deres lek.

Vi vektlegger arbeid med sosial kompetanse, språkstimulering, kosthold og naturen i nærmiljøet, og ønsker at barna skal få utvikle sin utforsker- og skaperglede hos oss. Dette forsøker vi ivaretatt gjennom et dyktig og engasjert personale.

Vi ønsker at det skal være et naturlig valg for deg å velge vår barnehage .

Henvendelse
Styrer/daglig leder Therese Olsen  
Epost   kontor@nordskogen.no
Tlf.    76 12 65 50
Telefon direkte til avdelingene:
Styrer/kontor  45 97 89 26
Nordlys   45 97 89 24
Solstråle  45 97 89 23